Varastointipalvelu

Helpompaa, nopeampaa ja edullisempaa. Ota varastointipalvelumme käyttöösi!

Haluamme tehdä asiat mahdollisimman helpoksi teille ja olemme tähän kehittäneet netissä toimivan varastointipalvelun.

Varastoon voit ostaa nimineuloja ja kilpiä joihin helposti ja nopeasti saamme nimitiedot kaiverrettua. Tilauksen voit tehdä milloin vaan ja mistä vaan kunhan olet yhteydessä nettiin.

 

Pääset extranettiin tästä.

 

Ota yhteyttä info@kilpitiimi.com ja pyydä että kerromme tästä lisää.

1. Ensimmäinen vaihe

Jotta varastointipalvelu voidaan ottaa käyttöön tarvitaan ensin ainakin yksi tuote. Tämä voi olla esimerkiksi nimineula tai ovikilpi tai joku muu personoitava tuote. Teemme sinulle ehdotuksen ulkonäöstä jos sinulla ei ole omaa ajatusta.

2. Toinen vaihe

Kun tuote/tuotteet on suunniteltu avamme teille oman tilin omilla kirjautumistunnuksilla. Tilausjärjestelmään pääset milloin vain ja mistä vain 24/7 kunhan olet yhteydessä nettiin.

3. Kolmas vaihe

Nimineuloja tai kilpiä valmistetaan sovittu määrä ja varastoidaan. Tilausjärjestelmästä näet aina ajankohtaisen saldon ja voit myös katsoa tilaushistoriaa.

4. Tilaat tarpeen mukaan - kun sinulle sopii

Nyt puuttuvien nimineulojen tai kilpien tilaaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Kirjautua voit joko tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Vain muutama "klikkaus" ja uusi nimineula on jo matkalla.

5. Nopea toimitus

Koska varastoitu tuote on jo valmiiksi logopainettu, tai muuten tehty nimikointia vailla valmiiksi, pystymme nopeasti toimittamaan tilatut tuotteet. Pohjat noudetaan varastosta ja niihin merkataan pyydetyt tiedot. Tämän jälkeen kiinnitämme tuotteeseen kuuluvan/kuuluvat kiinnitysmekanismit ja paketoimme toimitusta varten.

 

Helpommaksi tämä ei voi tulla!

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua suunnittelun kanssa vai oletko epävarma mikä tuote toimii teidän tarpeisiin.

Ota yhteyttä niin autamme sinua!

Kontakta oss